top of page

Propòsits pel 2017 Redescobrint el moviment


Un salt endavant per aquest any.

Imatge: http://www.chasearmitage.com/

Iniciem un nou trimestre i un nou any. Aquestes dates sovint van acompanyades de nous propòsits, objectius i canvis personals.

Desde Batec Claret volem ajudar-vos a aconseguir-los i per això farem una sèrie d'entrades en la que us adreçarem a blogs, webs i canals de youtube en els que podeu trobar informació relacionada amb els tres eixos d'actuació del programa: Exercici Físic, Alimentació i Relacions, amb un mateix i amb els altres.

Hem fet un filtrat de llocs que ens semblen interessants i que creiem que aporten coses noves a la concepció de salut.

Comencem amb el primer eix: L'exercici Físic.

Actualment, el més novedós en exercici físic és el més antic. Abans de començar a moure'ns haurem de pensar en com ho fem. Una cosa que sembla tan senzilla avui en dia és el més complicat. Les condicions de vida actuals ens han allunyat de molts patrons de moviment. A més, la inactivitat i algunes comoditats ens estan fent perdre mobilitat funcional i limitant molts moviments pels quals estem preparats.

El fundador del mètode de fitness MovNat Erwan Le Corre proposa en el seu perfil de Facebook tot un seguit de patrons de moviment que hauriem de recuperar i que ens permetran millorar la nostra mobilitat. Us recomano que el seguiu, també podeu fer-ho a al seu Instagram.

Ido Portal És un altre referent inspirador sobre moviment. Ja fa temps que va crear el seu mètode i té un munt de videos a la xarxa. Molts us semblaran inassolibles, però té diferents nivells que et permeten recuperar sensacions corporals que probablement no teniu des que ereu petits.

Animal Flow mètode creat per Mike Fitch, també ens convida a moure'ns arran de terra, baixant el centre de gravetat i amb molta variació de moviments, millorant així la mobilitat articular.

Probablement, molts us haureu proposat per aquest any, sortir a córrer, anar en bicicleta o potser anar al gimnàs. Si el que voleu és estar realment en forma, la proposta és que varieu sovint d'activitat, incidint en les diferents capacitats físiques bàsiques. Al blog de Marcos Vázquez, Fitness Revolucionario, trobareu molts articles relacionats amb entrenament. La recomanació és: no us centreu només en la resistència o en la força, treballeu per ser funcionals, milloreu totes les Qualitats Físiques.

Per saber si esteu en forma podeu realitzar algún test, sempre que valorin la diversitat funcional Estas en forma. També podeu realitzar un Test de mobilitat funcional.

Finalment, si el que us havieu plantejat com a propòsit és fer exercici físic intens, contacteu amb l'aplicació de Mamouth Hunters , us dóna la possibilitat de crear un programa d'entrenament personalitzat. Si només voleu veure models d'exercicis i crear vosaltres el programa, podeu entrar al seu apartat Exercicis; hi trobareu multitud d'exercicis per fer a casa amb la seva explicació tècnica i el video corresponent.

Així doncs, bon viatge cap a l'Alegria del Moviment!

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page