top of page

Batec per la Marató

Com ja sabreu, aquest diumenge és la Marató de TV3, en aquesta edició es recapten fons per impulsar la recerca per avançar en la prevenció, el diagnòstic i el tractament de l'ICTUS I LES LESIONS MEDUL·LARS I CEREBRALS TRAUMÀTIQUES.

Des de Batec Claret sabem que l'exercici físic i una alimentació saludable poden ajudar a prevenir l'ICTUS i a través de l'exercici també millorem el tractament de les LESIONS MEDULARS. Per això hi volem participar i us convidem a participar de les següents activitats.

Pel dijous a la sortida de l'escola us convoquem a participar del Flashmob que estan preparant alumnes de diversos cursos de secundària. Això és una coreografia que es realitza de forma multitudinària. La compartirem per Instagram, així podeu practicar en família.

Pel dissabte al matí hi ha una trobada lúdico esportiva adreçada a totes les edats. Hi haurà circuits pels més petits i jocs i partits de futbol, shootbol, Kinball, datchbol, mazabol i altres esports alternatius. Si voleu saber com s'hi juga... haureu de venir.

Per participar només caldrà fer una aportació simbólica que es destinarà a la Marató de TV3.

Us hi esperem!

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page